laupäev, 25. juuli 2009

Murulaugu-hapuoblika lehttaignakeerud Annikale

KÜPSETISE ISELOOMUSTUS:



Lahtirullitud lehttaignale on peale pandud täidisained, keeratud rulli ja siis lõigatud juppideks, millest tulevadki saiakesed. Arvasin, et nende rullide koostisesse võiks väga hästi sobida sink, kuna mul seda polnud, tegin ilma ja tulemus oli tegelikult üllatavalt hea.



VAJA LÄHEB:



1 pakk lehttaigent (müüakse poes külmutatult)

kimp murulauku
peotäis hapuoblikalehti
3 keedetud muna
150 grammi riivitud juustu
soola



TEGEMISKÄIK:


Lahtirullitud lehttaignale laotada soolaga maitsestatud hakitud munadega segatud hakitud murulauk ja hakitud hapuoblikad, sinna peale panna riivitud juust, keerata rulli, lõigata umbes 2 sentimeetri laiusteks juppideks. Lehttaigna rullimiseks võtta rahulikult aega, alguses tundub, nagu seda ei annakski eriti suuremaks rullida, aga kui rahulikult aegamööda seda teha, siis läheb tegelikult taignatükk ikka palju suuremaks.
Küpsetada eelkuumutatud 225-kraadise ahju keskmises vahes kuldpruuniks, selleks kulub umbes 10 minutit.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

This is my first time pay a quick visit at here and i am genuinely happy
to read everthing at single place.

Review my blog post No Download Casino Online
Also see my webpage :: monopoly online roulette

Anonüümne ütles ...

This paragraph is in fact a nice one it helps new internet
users, who are wishing in favor of blogging.

Also visit my site: Online Casino